Halloween Trick or Treat

Halloween tocht voor kinderen op dinsdag 31 Oktober

Op dinsdag 31-10 gaan we weer Halloween vieren voor alle kinderen met een Trick or Treat route. Je kunt op dinsdag  31-10 vanaf 19:00 uur een routekaart komen ophalen bij Buurtinfowinkel Genderdal (Brucknerplein 3). Hierop staan alle huizen aangegeven die meedoen. Alleen bij deze huizen mag je aanbellen tot 21:00 uur!

Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Je hebt wel de route kaart nodig. Dit is namelijk tevens je aftekenlijst bij de Trick or Treat huizen.

Gezocht Trick or Treat huizen voor dinsdag 31 Oktober van 19:00 tot 21:00

Wij geven u snoep om uit te delen. En een plastic Oranje pompoen als herkenningspunt.  De kinderen krijgen een routekaart mee. Dit is tevens een aftekenlijst, waarop u kunt aantekenen dat ze bij u zijn geweest en iets lekkers hebben gehad.

Wilt u als Trick or Treat huis meedoen?? Of heeft u vragen hierover. Geef het even aan ons door via email, Facebook, Instagram of loop eens binnen tijdens openingstijden bij de infowinkel.